Over de auteur

Over de auteur

Als dromerig meisje van tien schreef ik al verhalen met titels als De Wondervogel, De Droomwolk en De geheimzinnige Boom. Maar de droom om schrijfster te worden, verdween in de ijskast. Ik studeerde Management Toerisme aan de NHTV in Breda, ging stagelopen bij een touroperator en een theater en kreeg mijn eerste echte grote-mensen-baan bij Oad Reizen. En al die tijd bleek ik de schrijfwerkzaamheden die bij de functies hoorden, het leukst te vinden. Waarom ik daar dan niets mee deed? Ik denk dat ik gewoon nog niet zover was. Dus runde ik samen met mijn man een Bruna-winkel in Hardenberg en voedde ondertussen onze twee dochters op. En o ja, tussendoor heb ik ook nog de HBO opleiding Orthomoleculaire Voeding gedaan en behaald (plus nog de specialisatie Kind en Gezin).

Jaren later besloot ik mijn schrijversdroom daadwerkelijk na te jagen toen ik in aanraking kwam met het YA Fantasy-genre. Inmiddels is er een complete trilogie van mijn hand uitgegeven bij Dutch Venture Publishing (de GAIA-trilogie) plus nog twee korte verhalen in twee verhalenbundels (Brave New Love & Er Was Eens). Daarnaast heb ik in 2018 de verhalenwedstrijd van tijdschrift &C gewonnen, waardoor ik samen met een tiental andere auteurs met mijn verhaal in een bundel kwam die naar alle abonnees werd gestuurd. Van juli t/m september 2019 heb ik op Facebook een dagelijks vervolgverhaal geschreven; een feelgood met een zomerse vibe, en tevens mijn eerste kennismaking met het roman-genre. In het najaar van 2020 wordt het eerste deel van een nieuwe YA Fantasy-trilogie gelanceerd: De Ademdief.

Omdat ik altijd met tekst bezig ben en wil zijn (in mijn hoofd, op mijn laptop en op papier), besloot ik in januari 2020 voor mezelf te beginnen als tekstschrijver. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding tot copywriter om de kneepjes van het vak te leren, iets wat ik eigenlijk al heel lang wil, maar nooit gedaan heb. Tot nu.

Het lijkt me fantastisch om blogs, websites, nieuwsbrieven en persberichten voor u te schrijven en op die manier uw identiteit en imago (of dat van uw bedrijf) samen te brengen. Kortom: om de juiste sfeer neer te zetten en een bepaald gevoel op te roepen bij de lezer, potentiële klant of koper. Want dat is wat ik graag doe.

Als u besluit mij in te huren als tekstschrijver, garandeer ik u 100% inzet en enthousiasme. Ik ben een collegiaal en sociaal persoon, dus niet moeilijk om mee samen te werken. Het liefst denk ik met u mee, zodat ik zo goed mogelijk werk kan leveren. Want ik adem tekst en doe niets liever dan net zo lang woorden combineren tot de magie van het beeldscherm spat.