Boekpresentatie Hart van Glas bij Westerhof in Zwolle op 10 februari 2018

10 februari is het zover! Dan presenteer ik bij Boekhandel Westerhof mijn debuut ‘Hart van Glas’, het eerste deel van de GAIA-trilogie! Spannend natuurlijk, maar vooral ontzettend leuk. Ik ben zo benieuwd of jullie net zo van Hester en Siem gaan genieten als ik nog steeds doe, zelfs na tig leesrondes.

Maar ik doe het niet alleen. Ook ‘Onzuiver’, geschreven door Sarah Dalton en vertaald door Olga Hoekstra zal worden gepresenteerd. Daarnaast zal Jen Minkman van Dutch Venture Publishing een workshop geven over hoe je een begin maakt met het schrijven van een boek.

Redenen genoeg dus om gezellig langs te komen! Dus neem al je vrienden/vriendinnen/familie mee en heet samen met mij Hester en Siem welkom in de echte wereld! Ik kijk ernaar uit!

Liefs en hopelijk tot 10 februari,
Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.